пятница, 13 марта 2015 г.

Гра "Найрозумніший"


Мова народу — це не тільки засіб спілкування між людьми однієї нації, це набагато більше. Це і рідний край, безмежні простори полів і лісів, глибоководні ріки, чарівні озера і теплі моря, родинні зв’язки, спільні уподобання і думи народу, мрії людей і сподівання, культура і своя задушевна пісня, якої ні в кого більше такої немає.

 В рамках Шевченківських днів в Буглівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  проведено інтелектуальну мовно-літературну  гру «Найрозумніший».Вона проходила під девізом :

Мово моя, ти для мене криниця,
Я навіки з тобою, допоки я є.
 За результатами вибіркового  змагання  боротьбу за почесне звання «Найрозумніший»  у І  турі розпочали 6 учасників: Башинська Віта( 7клас),Мудик Олена ,Богачук Наталя (8 клас), Нукало Аліна,Прокопчук Юлія, Охнівська Світлана (10клас). У фінал вийшли Охнівська Світлана,Богачук Наталя,Мудик Олена. Вони демонстрували свої знання у категоріях «Літературні казки», «Лексикологія», «Частини мови» .У запеклій боротьбі титул «Найрозумніший» здобула учениця 8 класу Богачук Наталя (категорія знань «Секрет»).Вона нагороджена грамотою та цінним подарунком.

Комментариев нет:

Отправить комментарий